Sinterklaas themataart met sinaasappel, chocolade & speculaas

Chocolade en sinaasappelcake gevuld met speculaas botercrème. In deze video laat ik je stap voor stap zien hoe je deze heerlijke taart kunt maken. Echt een feestje op tafel tijdens pakjesavond!

5 reacties op “Sinterklaas themataart met sinaasappel, chocolade & speculaas

  1. Wat een leuke video, Eefje!
    Is het mogelijk om het beslag en de botercrème met een gewone mixer te maken? Ik zie in de video dat jij een kitchen artisan mixer gebruikt? Daarnaast heb ik nog twee vraagjes:
    – Hoe vet jij de springvormen in?
    – Waar koop je de chocoladetabletjes?

    Fijne avond!
    Groetjes van Anneloes

    1. Leuk om te horen Janine! Best wel even hoor. Boter en witte chocolade is beide best lang houdbaar. Ik zou het in ieder geval even proeven voor je het weer gebruikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *