Over mij

Hi! Ik ben Eefje. Welkom, en leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Ik deel hier vooral eigen recepten maar ook persoonlijke blogs, kookvideo’s, hotspots en meer! Mijn blog is ontstaan uit een rap groeiend Instagram account welke ik in maart 2014 ben begonnen. Meer en meer kwam er vraag naar mijn recepten. Daar moest een platform voor komen en eefsfood.nl was geboren.

 

Ik word banketbakker! Dat liep een beetje anders..

Hoewel ik zat hartige recepten op mijn site heb staan word ik toch altijd in verband gebracht met taart. Ik snap het wel, een fancy taart blijft natuurlijk langer hangen dan bord pasta, een kom soep of een lekkere burger. Maar als ik zou moeten kiezen; nooit meer zoet of nooit meer hartig is de keuze snel gemaakt en raak ik geen taart meer aan. Alleen nog om ze te maken..

Af en toe een taart of hapjes bakken voor familie werd steeds vaker bakken, 00k voor bekenden via familie. En toen was daar ineens een aanvraag of ik een bruiloft met 100 gasten wilde voorzien van lekker eten. Ik zei ja, schakelde hulp in en het werd een fantastische dag. Vanaf toen is het balletje gaan rollen en verzorg ik nu vaker catering vanuit huis. Eefsfood is echt mijn bedrijf geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *