Raspberry white chocolate croissant rolls

Recept
Serves 6
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
25 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
15 minuten
Totaal
25 minuten
Ingrediƫnten
  1. 1 blikje croissant deeg voor 6 stuks (groot)
  2. ongeveer 8 el witte chocoladepasta (ik gebruikte Blondie van Le Pain Quotidien)
  3. 3 handjes bevroren frambozen
  4. kokosrasp + extra frambozen te garnering
Bereidingswijze
  1. Zet de oven aan op 200 graden.
  2. Rol het deeg helemaal uit en smeer deze dan volledig in met een laagje witte chocoladepasta.
  3. Verkruimel de frambozen (wanneer de nog bevroren zijn) hier overheen.
  4. Rol het deeg dan in de breedte op, anders krijg je wel een hele dikke rol!
  5. Snij deze rol vervolgens in plakjes van ongeveer 2 centimeter.
  6. Leg ze losjes op de platte kant tegen elkaar aan op een bakplaat met bakpapiertje. Het gaat nog rijzen in de oven dus dan bakt het tegen elkaar aan.
  7. Bak dit 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en garneer dan met wat extra frambozen en wat kokosrasp.
Notities
  1. Als je bovenstaand recept aanhoudt krijg je 2 keer zoveel als op de foto. Als je het recept halveert krijg je de hoeveelheid van de foto.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl.transurl.nl/

2 reacties op “Raspberry white chocolate croissant rolls

Comments are closed.