Salade van bloemkool couscous met chorizo

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
20 minuten
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
20 minuten
Ingrediƫnten
  1. 250 gram rauwe bloemkool
  2. 1/2 zakje veldsla
  3. 2 tomaten, in blokjes
  4. 1/2 avocado, in blokjes
  5. 3,5 cm chorizo, in kleine blokjes
  6. 1 el zonnebloempitten, geroosterd
  7. basilicum-knoflook dressing, linkje voor het recept staat onderaan dit bericht
Bereidingswijze
  1. Snij de bloemkool in grove stukken. Doe dit in de keukenmachine en maal het tot 'couscous'.
  2. Meng dit samen met de veldsla en blokjes tomaat.
  3. Bak de chorizo tot het krokante randjes heeft.
  4. Verdeel dan de avocado en chorizo over de salade.
  5. Maak af met de dressing en zonnebloempitten.
  6. Smullen!
Notities
  1. Ik eet dit als maaltijd salade. Maar je kunt het ook als side dish maken bij een ander gerecht, dan is het goed voor ongeveer 4 personen.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl.transurl.nl/
 
Klik HIER, voor het recept van de dressing

Een reactie op “Salade van bloemkool couscous met chorizo

Comments are closed.