Venkel risotto

 

Recept
Serves 2
Printen
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
30 minuten
Totaal
40 minuten
Voorbereiding
5 minuten
Kook/baktijd
30 minuten
Totaal
40 minuten
Ingrediƫnten
  1. 180 gram risotto rijst
  2. 2 venkelknollen
  3. 2 uien
  4. 2 teentjes knoflook
  5. bosje platte peterselie, grof gehakt
  6. 1/2 citroen, rasp en sap
  7. 4 eetlepels ricotta
  8. bouillon (gemaakt van 3/4 van een bouillonblokje naar keuze met 700 ml heet water)
  9. olijfolie
  10. peper
  11. zout
Bereidingswijze
  1. Volg het filmpje!
Notities
  1. Voordat je risotto gaar is ben je zeker 25 minuten verder. Heb even geduld dus..
  2. Ook super lekker met parmezaanse kaas eroverheen!
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl.transurl.nl/