Dadel bites met cacao en kokos

Recept
Porties: 22
Printen
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
30 minuten
Voorbereiding
20 minuten
Totaal
30 minuten
Ingrediƫnten
  1. 12 medjoul dadels, ontpit
  2. 2 el cacao
  3. 2 el havermout
  4. 1,5 el gesmolten kokosolie
  5. 1 el kokosrasp
  6. mespuntje zout
  7. kokosrasp om doorheen te rollen
MATERIALEN
  1. keukenmachine, voor hakken en mixen
Bereidingswijze
  1. Doe alle ingrediƫnten behalve de kokos om doorheen te rollen in de keukenmachine.
  2. Maal net zo lang tot het een soort deeg bal ontstaat.
  3. Rol de balletjes egaal. Ik weeg altijd 10 gram per stuk. Zo krijg je mooi gelijkmatige bites.
  4. Rol ze daarna door de kokosrasp en zet even in de koeling zodat ze iets steviger worden.
  5. Voor langer bewaren ook afgesloten in de koelkast zetten.
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl.transurl.nl/