Tomatensalade met chorizo en mozzarella

Recept
Serves 1
Printen
Voorbereiding
10 minuten
Totaal
10 minuten
Voorbereiding
10 minuten
Totaal
10 minuten
Ingrediƫnten
  1. 450 gram gekleurde tomaten, in blokjes
  2. 1/2 bolletje mozzarella, in stukken gescheurd
  3. 1 kleine rode ui, in halve ringetjes
  4. 40 gram goede kwaliteit chorizo, in halve schijfjes
  5. 1 flinke tl (zelfgemaakte) pesto
  6. scheutje olijfolie
  7. peper
  8. zout
Bereidingswijze
  1. Bak de chorizo op laag vuur voor een paar minuten in een koekenpan.
  2. Snij in de tussentijd alle ingrediƫnten en doe deze in een schaal.
  3. Als de chorizo een beetje is uitgebakken voeg je de pesto en een scheutje olijfolie toe aan de worst. Roer dit door. Het vet dat hier vanaf komt is gelijk je dressing.
  4. Voeg alles bij elkaar. Flink wat peper maar pas op dat je er niet te veel zout op doet ivm de chorizo.
  5. Schep alles om en presenteer op een bord, met eventueel een broodje erbij. Smullen!
EEFSFOOD http://www.eefsfood.nl.transurl.nl/